NYITÓLAP PÁLYAFOGLALÁS TENISZPÁLYÁINK

Ismertető, hitvallás


A Labdaház Tenisz Centrum egy 5 db teniszpályát magában foglaló létesítmény, mely azzal a céllal jött létre, hogy a sportágat szeretők kiváló körülmények között művelhessék a teniszt, illetve módjuk legyen az aktív pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra.

Véleményünk szerint e sport nem egyszerű testmozgás, nem szimplán az egészség megőrzésének egy módja, hanem személyiségünk, lelkünk egyik legmélyebben meghúzódó alapköve. Ha egyszer a teniszbe beleszeretsz, akkor soha nem engeded el. A tenisz a szívünkhöz nő, és iránta érzett szeretetünk a mai napig ugyanolyan lángolóan él, mint sportkarrierünk legelején. Még mindig érezzük az alább nem hagyó vágyat a fejlődésre, a késztetést arra, hogy egyre jobbak, gyorsabbak és pontosabbak legyünk. Szeretnénk megismertetni ezt a fejlődés iránti égető érzést minél több emberrel, ezért vagyunk ott, ahol: Szegeden, a Labdaházban, ahol tárt kapukkal várjuk tanulni, vagy akár csak kikapcsolódni vágyó vendégeinket! A pandémia ideje alatt a versenyzőknek biztosítunk edzési lehetőséget, de reméljük a kikapcsolódni vágyó vendégeink is a lehető leghamarabb újra velünk lehetnek. Célunk a rendszeres teniszezést, sportolást kedvelő emberek számára a város központjához közel fekvő helyszínen egy szinvonalas sportlétesítmény üzemeltetése.

A tenisz az egyik legmegfelelőbb rendszeres sportolási forma. E sport képes egy teljes emberi életen keresztül betölti egészségmegőrző szerepét.

Mottónk: Nem akarunk feltétlenül bajnokokat nevelni, de aki nálunk megkedveli e sportot, az élete végéig hű marad hozzá.

Természetesen, ha valaki már kora ifjúságában rendkívüli tehetséget árul el a sport iránt, annak útját megfelelő formában egyengetni igyekszünk. Nem egy eredményes, országosan ismert versenyző kezdte el pályafutását a Labdaház Tenisz Centrumban.