Hétköznap

8:00-12:00

Gyere el hozzánk délelőttönként, és mozgasd át magad még munka előtt! Hidd el, jót fog tenni mind testileg, mind lelkileg!
Ne feledd, ha több alkalomra kérsz bérletet, akkor kedvezményes áron jutsz játékidőhöz

Sátorban: ??? HUF

Hétköznap

12:00 – 16:00

Reggeli műszak után édes a kikapcsolódás!
Ha nem érsz rá délelőtt jönni, akkor sincs gond, napközepi idősávunk még mindig akciósan vehető igénybe a csúcsidőhöz képest!

Sátorban: ??? HUF

HÉTKÖZNAP

16:00 – 20:00

Elérkezett a csúcsidő, érdemes minél előbb foglalnod, lévén mint Te is, rajtad kívül sokan akarnak ebben az időszakban teniszezni. Vége a munkaidőnek, épp van egy kis szabadidő, tudod hogy van ez. Ha biztosra akarsz menni, akkor minél előbb hívsz minket foglalási szándékoddal!

Sátorban ??? HUF

HÉTKÖZNAP 20:00 – 22:00

Esteledik, de Te még mindig aktív vagy? Van egy szuper hírünk! Mi is teljes fordulatszámon pörgünk tovább, így ebben az időben is jöhetsz hozzánk edzeni egyet! Sőt, mi több, esti óráink kívül esnek a csúcsidőn, így az áruk is alacsonyabb!

Sátorban: ??? HUF

HÉTVÉGE

8:00 – 14:00

Hétvégén a legjobb kimozdulni, gyertek hozzánk akár családdal, vagy barátokkal, haveri társaságotokkal együtt. Ilyenkor több szülinapnak is vagyunk exkluzív helyszíne! 😉 

Sátorban: ??? HUF

PANDÉMIA IDEJE ALATT

Az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően, a legnagyobb biztonság mellett biztosítunk edzési lehetőséget a versenyzőknek. Érdeklődj árainkról telefonon: 0630/999-05-63

??? HUF