HITVALLÁS

Hogy mi a hitvallásunk itt, a Labdaháznál? Helyezd magad kényelembe, és készülj fel a sportról, a teniszről, és az ezzel járó életstílusról szóló gondolatainkra!

 

Kezdjük a legelején. Ezt persze előző mondatunkból már sejthetted, de véleményünk szerint a sport nem egyszerű testmozgás, nem szimplán az egészség megőrzésének egy módja, hanem személyiségünk, lelkünk egyik legmélyebben meghúzódó alapköve.
A „NAGYBETŰS” sportot számunkra természetesen a tenisz jelenti, de legyen szó bármilyen sportról, a helyzet mindig ugyanaz. Ha egyszer beleszeretsz, akkor soha nem engeded el.
A tenisz a szívünkhöz nőtt, és iránta érzett szeretetünk a mai napig ugyanolyan lángolóan él, mint sportkarrierünk legelején.
Még mindig érezzük az alább nem hagyó vágyat a fejlődésre, a késztetést arra, hogy egyre jobbak, gyorsabbak és pontosabbak legyünk.
Szeretnénk megismertetni ezt a fejlődés iránti égető érzést minél több emberrel, ezért vagyunk ott, ahol: Szegeden, a Labdaházban, ahol tárt kapukkal várjuk tanulni, vagy akár csak kikapcsolódni vágyó vendégeinket! A pandémia ideje alatt a versenyzőknek biztosítunk edzési lehetőséget, de reméljük a kikapcsolódni vágyó vendégeink is a lehető leghamarabb újra velünk lehetnek.